Pickleball – En komplett guide

Vil du vite alt om pickleball, dens historie, reglene, hvordan du spiller, utstyret du trenger og mer? Du er på rett sted! Her er er komplett guide.

Pickleball - En komplett guide

Hva er Pickleball?

Pickleball er en unik racketbasert sport som bruker en badmintonlignende bane, tennislignende nett, padle og perforert ball. Sporten kan spilles i single eller double og spilles for tiden av 3,3 millioner mennesker i USA alene.

Vi starter med litt historie om hvordan sporten ble til.

Hva er opprinnelsen til Pickleball?


Pickleball er en relativt ny sport sammenlignet med sportene fra 1800-tallet, som den integrerer elementer fra. Den ble oppfunnet i 1965 hjemme hos et daværende medlem av Washington House of Representatives i et forsøk på å gi de tilstedeværende barna noe morsomt å gjøre med det materialet som da var tilgjengelig.

I resten av artikkelen skal vi se på opprinnelsen til pickleball i detalj, inkludert hvordan den fikk navnet sitt, historien bak opprettelsen og menneskene som oppfant den.

Hvordan fikk Pickleball navnet sitt?

Joan Pritchard, kona til en av oppfinnerne av sporten, var ansvarlig for å komme opp med spillets navn. Hun foreslo «Pickle Ball» som et navn, hun kom på dette navnet på grunn av likheten med «Pickle Boats», et begrep som brukes for båter som består av roere som er «til overs» i motsetning til de som har blitt valgt ut.

Det var kontrovers rundt opprinnelsen til navnet før USA Pickleball Association offisielt oppklarte det.

Det var ikke lett for folk å knytte forbindelsene fordi begrepet «Pickle Boat» ikke var universelt. Rundt om i verden betyr det mange forskjellige ting, og definisjonen som Joan Pritchard brukte er lokal for staten Washington og spredte seg bare til noen universiteter utenfor staten.

Joan Pritchard ville delta på rokonkurransene som ble holdt mellom University of Washington. Dette var i nærheten av der hun bodde på den tiden og i nærheten av Marietta College hvor hun tilbrakte barndommen. Disse konkurransene inkluderte pickle boat races og hvordan de var bygd opp av alle roere som tilfeldigvis ble overlatt, tjente som inspirasjon til navnet pickleball.

Den vanligste myten om navngivningen av pickleball er at den ble oppkalt etter Pritchard-familiehunden, Pickles. Forbindelsen er helt logisk å trekke da hunden Pickles var ekte, dette var en valp som ble tatt inn av Jeannie, Joel og Joan Pritchards datter.
Valpen Pickles ble født og tatt inn av Pritchards i 1968. Dette var Imidlertid tre år etter oppfinnelsen og navngivningen av sporten.

Når ble pickleball oppfunnet?

Pickleball ble først oppfunnet sommeren 1965 på Bainbridge Island, en forstad til Seattle, Washington. Joel og Joan Pritchard eide et hjem på øya, hvor de tilbrakte somrene.

Pritchard-familiens 13 år gamle sønn hadde en dag kommentert til sin far og sin fars venn, Bill Bell, at Bainbridge Island var kjedelig. Joel foreslo for sønnen sin at han kunne lage et nytt spill. Joel var glad for dette og akseptere utfordringen, og slik begynte det.

Joel Pritchard fikk hjelp av Barney McCallum og Bill Bell. Joel og Bill hadde først funnet en perforert ball fra et plastlekesett, en bordtennisracket og brukte badmintonbanen på Pritchard-eiendommen. Racketen varte ikke lenge og ble erstattet av de noen andre som Joel og Bill lagde.

Barney McCallum gikk inn på dette tidspunktet for å designe nye padler. Kreasjonene hans var mer estetiske, men også mer funksjonelle. Barneys bidrag ble det første av mange da han ble integrert som et kjernemedlem i det nå tremanns-teamet, sammen med Joel og Bill.

De begynte etter hvert å produsere og selge pickleball-sett i 1968, og gradvis bygget opp sportens appell. Den har økt i popularitet i løpet av flere tiår, og har vist massiv vekst de siste årene, med trender som til og med indikerer potensialet for at det kan bli en olympisk sport.

Hvem oppfant Pickleball?

De tre oppfinnerne av pickleball var Joel Pritchard, Bill Bell og Barney McCallum.

Her kommer en kort oppsummering av de tre oppfinnerne.

Joel Pritchard

Den eneste innfødte i Seattle av de tre, Joel Pritchard, ble født i 1925 sønna av Frank og Jean Pritchard. Han ble trukket inn i USAs hær i 1943 og kjempet i andre verdenskrig. Joel forlot hæren i 1946 med rang som sersjant.

Da han forlot hæren, meldte Joel seg inn på Marietta College i Ohio, hvor han møtte sin fremtidige kone, Joan Sutton. Det unge paret flyttet tilbake til Joels hjemby Seattle, hvor han jobbet for Griffin Envelope Company som president, en rolle han beholdt så lenge politiske karriere holdt ham i Washington.

Joel begynte sin første periode som medlem av Washington House of Representatives, som representerte det 36. distriktet, i Seattle-området, i 1959. Han nøt ytterligere tre vellykkede gjenvalg i denne rollen før han stilte til Washington Senatet, som han begynte sin første periode på. innen i 1967.

Joel prøvde å slå seg inn i føderal politikk da han stilte til valg for Washingtons 1. distrikt, som i stor grad representerte Seattles forsteder, i 1970. Han var ikke vellykket det året, men vant neste valg for samme distrikt, og ble medlem av USA Representantenes hus i 1973. Han vant de neste seks gjenvalgene, men stilte ikke til det syvende.

Etter å ha forlatt føderal politikk og returnert til Seattle, stilte Joel for kontoret som løytnantguvernør i Washington, som han vant. Han vant gjenvalget fire år senere, men trakk seg ved slutten av sin andre periode i 1997. Han huskes som en Rockefeller-republikaner, som sitter på den sosiale venstresiden til det republikanske partiet.

En ivrig idrettsmann i sitt personlige liv, Joel hadde vært involvert i fotball, basketball, tennis, svømming, badminton, squash, ski, fjellklatring, og selvfølgelig pickleball. Joel Pritchard døde i oktober 1997 av lymfekreft.

Bill Bell

Bill Bell ble født i 1924 i Bradford, Pennsylvania, og flyttet til Washington i barndommen, hvor han fullførte videregående skole i Spokane. Bill, en veteran fra andre verdenskrig, og var i den amerikanske hæren i 1943-1945.

I en annen likhet med Joels bane, var Bill også involvert i både næringsliv og politikk. Hans arbeid i lokalpolitikken i Seattle introduserte ham for Joel, en avgjørende tidlig milepæl i opprinnelsen til pickleball.

Bill utdannet seg ved jusstudiet, og i privat sektor inkluderte var han administrerende direktør for Seattle World Trade Center, et styremedlem og senere visepresident for International Nickel Corporation, og administrerende direktør for Faber Merlin. Arbeidet hans tok ham fra Seattle til steder som New York City, Indonesia og Hong Kong.

Bills politiske arbeid inkluderte et tidlig opphold som leder av Dan Evans kampanje for guvernør i Washington, som var vellykket. Etter sin karriere i privat sektor, hadde Bill roller i The Center for Naval Analysis og The Hudson Institute før han trakk seg fullstendig i 2006 og gikk bort samme år.

Bills arbeid på tvers av Stillehavsområdet gjorde ham medvirkende til å spre pickleball til land i Sørøst-Asia og Australia.

Barney McCallum

Den yngste av de tre skaperne av pickleball, Barney McCallum, ble født i 1926 i Davenport, Washington, hvor han tilbrakte resten av barndommen, og ble uteksaminert fra Davenport High School. Han vervet seg til den amerikanske marinen i 1944, og dro i 1946 med rangering av Seaman First Class, som var en E-3 marinerangering på den tiden.

Etter sin tid i marinen gikk Barney på University of Washington, men ble ikke uteksaminert, i stedet begynte han å jobbe ved Griffin Envelope Company, som Joel Pritchard skulle bli president for. Barney forlot til slutt selskapet for å starte sitt eget, kalt McCallum Envelope & Printing Co.

Hans ivrige forretningssans gjorde ham svært vellykket som eier av sitt eget selskap, men dette ble også overført til den tidlige promoteringen og utviklingen av forretningssiden til Pickle-Ball, Inc., selskapet som eies av de tre skaperne av spillet. I tillegg til markedsføring, kunne Barney også skalere opp produksjonen ettersom etterspørselen etter pickleball-settene vokste.

Barney McCallum døde i 2019 etter et langt og sunt liv.

Hvordan spille Pickleball

Hvordan spille Pickleball

Spillet starter med en spiller eller et lag som server. Dette kan avgjøres gjennom å kaste mynt. Når dette er gjort, går spillerne til sine utpekte baneseksjoner. Spillet begynner med at serveren server fra høyre side av banen over til høyre side av den motsatte banen. Ballen skal gå diagonalt over banen.

Serven er feil hvis ballen ikke spretter en gang på hver baneside. Den må sprette to ganger før lagene kan fortsette å spille i lufta. Hvis dette ikke skjer, må siden som ikke lot ballen sprette sende ballen til motstanderlaget, og derfor gi opp serven.

Når den riktige serven er utført, og motstanderlaget har returnert riktig, starter spillet til hver side gjør en feil.

Feil er: ballen går utenfor banen, ballen treffer nettet eller ballen går under nettet. Hvis det oppstår en feil, må ballen gis til motstanderlaget for deres serve.

Spillet fortsetter slik til den ene siden når 6 poeng (hvis det spilles et 11 poengs spill) eller 8 poeng (hvis det spilles en 15 eller 21 poengs kamp). På dette stadiet må spillerne bytte side av banen. Noen ganger hoppes denne regelen over.

Spillet fortsetter til vinnerlaget har 11 poeng, og det tapende laget er minst 2 poeng bak, altså 9 eller under. Hvis dette skjer, har vinnerlaget offisielt vunnet. Hvis det vinnende laget ikke er 2 poeng foran det tapende laget, fortsetter spillet til vinnerlaget får 15 poeng og det tapende laget er 2 poeng bak. Dette kan fortsette opp til 21 poeng.

Er Pickleball vanskelig å spille?

Mange sier at pickleball er et enkelt spill hvis du spiller på et nybegynnernivå, men det blir veldig vanskelig å komme videre til et mer avansert nivå. Selvfølgelig er dette fordi motstanderen din da er mer erfaren, men det er jo du også.

Den vanskeligste faktoren er imidlertid at, selv om dette spillet er morsomt å spille fordi det er så mange variabler, er det et ganske tilfeldig spill.

På et høyt nivå kommer disse variablene i veien for ting og gjør det utfordrende å lage faste regler som er like, fair play.

Pickleball – 5 regler

Mange ting er åpne for diskusjon når du spiller dette spillet, så hvis du velger å delta, må du forvente deg at det blir samtaler og diskusjoner mellom spillerne. Det er imidlertid 5 hovedregler som må følges:

Ballen må holde seg innenfor

Dette betyr at ballen må holde seg innenfor banen og ikke kan sprette utenfor banen og deretter treffe en spiller igjen. Hvis ballen tilfeldigvis går ut av banen, vil du miste serven, og ballen vil gå tilbake til motstanderlaget.

Dette kan påvirke spillet betydelig hvis du mister en sjanse til å serve. Det gir deg en bakdel ettersom du har større sjanse til å vinne poeng under en serve.

Dette gjør denne sporten så unik sammenlignet med andre ball- og nettidretter.

Serve-bestemmelser må følges

Serveren bestemmes tilfeldig ved myntkast eller annet, som for eksempel navnetrekning, før spillet begynner.

For å serve må ballen være underhånds og under midjelinjen. Du må også alltid serve med begge føttene bak grunnlinjen. Dette sikrer at hver serve gjøres fra samme avstand fra nettet. Noen kamper spilles imidlertid med bare én fot langt bak grunnlinjen.

Deretter må du slå ballen i diagonal retning, på tvers av banen, ikke rett frem. Den første serven er fra høyre side, servering mot høyre side av den motsatte banen. Påfølgende serve er fra venstre side av banen.

Hvis du feiler under serven, må du sende ballen til lagkameraten din hvis du spiller dobbel eller motstanderlaget hvis man spiller single.

Du må la ballen sprette en gang på din side før du slår den

Denne regelen kan være spesielt vanskelig å følge siden banen ikke er så stor, og mange glemmer denne regelen. Ballen må aldri sprette to ganger på din side under en serve eller retur av en serve, men den må sprette en gang. Hvis du server eller returnerer en serve, må den bare sprette én gang på banen din. Hvis ballen kommer din vei, må du sørge for at den spretter en gang på din side før du returnerer den. Når de to sprettene er utført, kan spillerne fortsette å spille med å slå ballen uten sprett eller la den sprette først, en gang på siden.

Serven må ikke lande i «No-volley»-sonen

No-volley-sonen er 7 fot rundt nettet, derfor en 14 fot sone midt på banen. Noen ganger blir denne delen referert til som «kitchen» (kjøkken), så linjen som skiller denne delen og spillområdet kalles kitchen-line.

Under spill, spesielt i dobbeltspill, roper spillere ofte til hverandre «kom deg vekk fra kitchen» eller «hold deg unna kitchen, noe som kan være ganske morsomt.

Når du server ballen kan den ikke sprette i ikke-volley-sonen/kitchen. Du mister sjansen til å serve hvis den gjør det, og ballen går til motstanderlaget.

Etter serven kan ballen imidlertid spilles i ikke-volley-sonen/kitchen, og et «drop shot» vil da bli spilt, men spillere må ikke gå inn i kitchen-mrådet med mindre ballen allerede har sprettet på siden deres.

Feilregler må følges

Hvis du serverer ballen og den treffer nettet eller går under nettet, er dette en feil. Dessverre betyr feil at du må gi ballen til det andre laget; dette gir deg en bakdel/ulempe. Dette er fordi det gjøres flest poeng ved serving; hvis du går glipp av en serve på grunn av en feil, går du glipp av sjansen for å score poeng. Eksperter mener at jo færre feil du har, desto større er vinnersjansene.

Er Pickleball lett for nybegynnere?

Pickleball er veldig enkelt og morsomt å planlegge. Det er en flott sport å delta i hvis du ikke liker mer seriøse nett- og ballidretter som tennis eller badminton. Banen er relativt liten; Derfor, i motsetning til tennis, involverer ikke spillene for mye av løping.

Det er heller ikke meningen at du skal gå inn i ikke-volley-sonen uten at ballen går inn der. For det første kutter den banen din i to, så det er ikke for mye bevegelse.

Denne sporten involverer ikke mye kraft når du slår ballen, men det handler om taktikk og teknikken for å slå ballen.

Hva er skåringsmetoden i Pickleball?

Scoringen går som følger: spillet avsluttes når en side når 11, 15 eller til og med 21 poeng for mer erfarne spillere.

Vanligvis skal en pickleball ende på 11 poeng, men dette kan bare gjøres hvis det tapende laget er mer enn 2 poeng bak vinnerlaget. For eksempel er det vinnende laget på 11. Det tapende laget må være på 9 eller under. Hvis det vinnende laget er på 11 og det tapende laget på 10, vil spillet fortsette til vinnerlaget kommer til 15 poeng og det tapende laget er mer enn 2 poeng bak, og så videre.

De fleste enkeltspill ender på 11 eller noen ganger 15 poeng, og dobler ender på 15 eller 21. Noen spill legger til dette; hvis du spiller en 11 poengs kamp etter at en side har nådd 6 poeng, bytter spillerne side av banen. Hvis spillet spilles opp til enten 15 eller 21 poeng, gjøres sidebyttet etter at et lag har oppnådd 8 poeng.

Pickleball-banen

Pickleball bane

En vesentlig del av pickleball er banen det spilles på. Tilsvarer en badmintonbane, dimensjonene til en pickleballbane er 20 fot (6 meter) bred og 44 fot (13,4 meter) lang. Dimensjonene endres ikke for single og double, i motsetning til tennis. Banen er delt i to av nettet, 34 tommer (86,4 cm) høy i midten og 36 tommer (91,4 cm) ved stolpene.

De 22 fots (6,7 meter) halvdelene deles deretter i ytterligere 2 seksjoner med en linje 7 fot (2,1 meter) bakover, parallelt med nettet, kalt NVZ-linjen (No-Volley-Zone). Den bakre delen, som er 15 fot (4,6 meter) lang, deles deretter i to av en linje parallelt med sidelinjen, som strekker seg fra grunnlinjen til NVZ-linjen. Den fremre halvparten av hver side av nettet kalles kitchen.

Pickleball-paddle (Racket)

Pickleball-paddle (Racket)

Pickleball er raskt i ferd med å bli en av USAs mest populære fritidsidretter, noe som betyr at mange nye mennesker ønsker å spille. Det betyr at alle disse menneskene må skaffe seg padler! Så hva er pickleball-padler laget av?

Det er fire hovedtyper av pickleball-padler, tre, grafitt kompositt og glassfiber.

Hver av disse padlene har sine styrker og svakheter, så det er viktig å vite forskjellene mellom de tre før du kjøper! Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om hva pickleball-padler er laget av!

Tre-padler

Den største fordelen med pickleball-padler med trekjerne er at de er rimelige. Dette betyr at de er flotte for nybegynnere som ikke er sikre på hvor mye de er villige til å investere i sporten ennå. Men bare fordi de ikke er superdyre, betyr det ikke at de er dårlig padler eller vil være en ulempe under spill.

Trepadler er den mest tradisjonelle typen pickleball-padler, siden de først ble brukt til å spille sporten da den først ble oppfunnet.

I dag brukes begrepet «tre» oftere for å beskrive kjernen av padelen i stedet for utsiden (selv om det er veldig billige padler med utside av tre tilgjengelig også). Imidlertid er materialet fortsatt en av de mest populære, pålitelige og rimelige padletypene.

Grafitt-padler

Grafittpadler er en annen populær type pickleball-paddel. Disse er ofte de dyreste. Disse padlene veier vanligvis mellom 5 og 9 gram, og har ofte en grafittflate med en Nomex-, aluminium- eller polymerkjerne. Hvis du er interessert i denne typen kjerner, bla nedover, da vi vil gå over dem senere i artikkelen!

Profesjonelle og konkurrerende spillere bruker ofte disse på grunn av den lette og raske bevegelsen man kan få. Disse er imidlertid ikke alltid de beste for nybegynnere.

Kompositt-padler

Kompositt-padler er i utgangspunktet en kombinasjon av trepadler og grafittpadler. De har en komposittkjerne og en overflate av glassfiber eller karbonfiber for å slå ballen med. Kjernene er ofte Nomex (en stiv type nylon), aluminium eller polymer.

Komposittpadler gjør det litt lettere å snurre ballen, noe som gjør dem mer og mer populære blant bedre spillere ettersom tiden går.

Glassfiber-padler

Glassfiber, på lik linje med grafitt, er en annen lett type padle som er populær blant de beste spillerne. Glassfiber-padler er rett og slett en type komposittpaddel.

Glassfiberpadler er mer fokusert på presisjon enn kraft. Dette gjør dem ganske gode for nybegynnere eller middels spillere som ønsker å finpusse visse aspekter av spillet. Hvis du sliter med nøyaktigheten eller ønsker å gjøre nøyaktigheten enda bedre enn den allerede er, kan en glassfiberpaddel være riktig for deg.

Grafitt vs. kompositt vs. glassfiber

Så hva er den beste grunnen til å kjøpe en grafitt-, kompositt- eller glassfiber-paddel?

Grafittpadler er flotte for å gi litt kraft til spillet ditt. Styrken til grafittmaterialet gjør at selv et veldig tynt lag av det sender ballen ganske raskt mot motstanderen din. Dette er en av hovedgrunnene til at de er den mest populære padlen blant profesjonelle spillere, siden denne kraften kan gi deg en seriøs fordel i et fartsfylt spill med pickleball.

På den annen side er glassfiberpadler, som nevnt ovenfor, først og fremst for å forbedre nøyaktigheten. Selv om de ikke er like populære blant de beste spillerne, kan disse også være bra. Siden glassfiber er et mer fleksibelt materiale, lar det deg ha mer kontroll på støtet med ballen, noe som gjør det lettere å treffe de stedene du vil på pickleballbanen.

Kompositt-padler er også mer fokusert på nøyaktighet, da glassfiber er en type komposittpadle.

Det bør bemerkes at grafitt-padler er mer holdbare enn andre typer padler, noe som gjør dem til en flott investering hvis lang levetid for en padle er viktig for deg.

Ulike typer pickleball padle-kjerner

Det er et par forskjellige typer kjerner som kan være i en pickleball-paddel. Man kan ha det klassiske treverket, men de brukes mest til billigere, masseproduserte padler til gymtimer og nybegynnerkurs nå for tiden.

Det er tre forskjellige typer vanlige pickleball-kjerner: Nomex, aluminium og polymer.

Hva er det beste kjernematerialet for en pickleball-padler?

Det er noen forskjellige typer materialer som ofte brukes i kjernene til pickleball-padler.

Nomex er et materiale med en bikakestruktur som opprinnelig er laget for brannslokkingsutstyr. I de senere årene har Nomex blitt brukt til å lage kjernene til pickleball-padler. Disse kjernene er ypperlige for å slå ballen raskt og med massevis av kraft og skaper en signatur «popping»-støy når de kommer i kontakt med ballen.

Polymerkjernen er laget av en plastblanding og er langt mer stillegående enn Nomex-padler. De treffer med langt mindre kraft, noe som kan være bra i mer uformelle spill.

Aluminium pickleball paddle kjerner har også en «honeycomb struktur». Imidlertid skiller de seg fra sine Nomex-kolleger ved at de ikke er designet for kraft. Faktisk er de langt bedre for nøyaktighet, noe som betyr at de passer for nybegynnere og de som sliter med mål.

Sannelig er det ikke noe «beste» alternativ, avhengig av situasjonen din. Imidlertid har «de beste» en tendens til å bruke Nomex-kjerner med grafittflater, så disse regnes ofte som de «beste» alternativene for high-end pickleball-spill.

Pickleball taktikk og tips

Det som er mest avgjørende for å spille pickleball godt er dominansen av nettet. Du bør alltid sikte på å spille ballen fra nettet – ved å treffe dype skudd som vil få motstanderen til å treffe baller som lander innenfor volleyforbudssonen. Det som også er essensielt for pickleball er en effektiv serve. Å starte spillet på en sterk serve er en stor fordel.

Konsistens bør først være rettet mot serven din og deretter jobbe med ytterligere nøyaktighet for å gjøre serven vanskeligere å spille – for eksempel ved å legge til spinn, hastighet og kurve.

Kan man spille pickleball på en tennisbane?

Det kan ofte være ganske vanskelig å finne et bra sted å spille pickleball, spesielt hvis du ikke har en dedikert pickleballbane i nærheten av der du bor. Så, kan du spille pickleball på en tennisbane? Tross alt er de ganske like idretter. Hvis du leter etter et kort svar, er det ja. Pickleball kan spilles på en tennisbane.

Det er ikke så enkelt som å bare dukke opp og slå pickleballen over nettet. Det er ting du trenger å vite og endringer du må gjøre før du starter din første pickleball-kamp på en tennisbane. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om du kan spille pickleball på en tennisbane.

Pickleballbane vs. tennisbane

Det er et par store forskjeller mellom en pickleballbane og en tennisbane som du må vite om før du begynner å spille pickleball på en tennisbane.

For det første er en pickleballbane mindre enn en tennisbane. Faktisk er den langt mindre, ettersom den er omtrent en fjerdedel av størrelsen. Pickleball spilles på en 20 x 44 fot bane, enten du spiller single eller double. Tennis spilles på en bane som er 27 (single) eller 36 (double) x 78 fot.

Pickleball bruker også et nett lavere enn nettet som brukes i tennis. Pickleballnettet ditt må henges rundt 36 tommer (34 tommer i midten). I tennis er nettet hengt på omtrent tre fot. Heldigvis er nettene på de fleste tennisbaner justerbare.

Selv om du kanskje må få tillatelse fra det anlegget du bruker, kan du sannsynligvis justere størrelsen på tennisnettet for å få et til riktig størrelse for pickleball.

Konverter tennisbane til pickleball

Det er et par ting du må gjøre for å gjøre om tennisbanen din til en skikkelig pickleballbane. Det er et par måter å gjøre dette på.

For det første kan du gjøre om en tennisbane til en pickleballbane. Dette kalles «delt bruk» og vil tillate folk å spille tennis på banen. For å gjøre dette kan du legge til pickleball-linjer på tennisbanen. Du trenger absolutt tillatelse fra anlegget for å gjøre dette, men det er flott fordi du ikke trenger å bekymre deg for å ha linjer for fremtidige spill du spiller.

Dette kan gjøres med maling, som ville være langt mer permanent, eller tape, som kan fjernes etter avspilling.

Med tillatelse fra den som eier tennisbanen, kan du også konvertere den til en «dedikert bruk» pickleballbane. Dette vil gjøre det til en dedikert pickleballbane og gjøre tennis mye vanskeligere, om ikke umulig. Dette kan imidlertid være et godt alternativ hvis tennisbanen har blitt forlatt.

Dette vil være et dyrere alternativ, siden du må få flere garn. Det skaper imidlertid også rom for flere spill, da du kan få plass til fire pickleball-baner på en tennisbane. Fjern nettet fra tennisbanen, og del det i fire like deler, plasser nett i midten av hver nye «pickleballbane».

Nå som du har lest denne artikkelen er det bare å løpe ut, kjøp inn utstyr og finn et sted for å spille.

Sjekk ut de siste artiklene