Hva betyr SIMP? -Dette må du vite

SIMP er et uttrykk som kommer fra det engelske ordet «simpleton» og er «slang» for en person som ofte viser eller gir overdreven oppmerksomhet mot en annen person.
Normalt så gjengjelder ikke denne personen og gir den samme oppmerksomheten eller følelsene tilbake. Urban Dictionary definerer en SIMP som «noen som gjør alt for mye for en person de liker».

Hva betyr SIMP?

Hva er en Simper?

En simper er en person som gir mer oppmerksomhet mot en annen person enn han eller hun som regel får tilbake. En person kan for eksempel si at man simper noen, det vil si at man liker noen så godt at man vil gjøre mye for å imponere den andre personen.

Hva betyr det å være en simp?

Å være en simp betyr at man vil gjøre veldig mye ovenfor en annen person, veldig ofte for å imponere en annen eller for å få dens oppmerksomhet. Denne oppførselen, kjent som simping, utføres som regel mot andre og da veldig ofte ovenfor kjente personer og politikere.

Hva betyr å Simpe over noen?

Å simpe over noen betyr at man vil gjøre alt man kan for å gi det beste inntrykket ovenfor en annen person, dette om det er en nær person eller «ukjent» person slik som en kjent person som for eksempel el skuespiller, kjendis-blogger eller en kjent person innenfor politikken.

Hvordan unngå å være simp?

For å unngå å bli kalt simp eller å oppføre seg på en slik måte så kan man prøve å starte en kommunikasjon med den annen part i steden for kun å gjøre alt man kan for å få dens oppmerksomhet. God kommunikasjon kan løse det meste.

Trenger du å vite litt mer om kommunikasjon? Les denne artikkelen: Hva er Kommunikasjon?

Konklusjon

Kort forklart, for å besvare «Hva betyr SIMP» så er det altså en person som prøver å imponere en annen person ved å gjøre mer for den personen enn man som regel får tilbake. Denne oppmerksomheten som blir gitt, og ikke alltid gjengleldt, kan som oftest være overdrevent.

Så, hvis noen spør deg «Hva betyr det å være en simp», så vet du nå svaret.

Vet du forresten alt hva rundt hva LOL og ASAP betyr? Sjekk det ut her: Hva betyr LOL? og Hva betyr ASAP?

Sjekk ut de siste artiklene